Gavekort

Køb et gavekort til den, du holder af – en gave der ikke skal byttes!

Nørrebro Bycenter gavekort er et elektronisk gavekort, som du kan bruge i stedet for kontanter. Du anvender gavekortet som en slags hævekort, dvs. at det er muligt at handle i flere forskellige butikker med det samme kort. Gavekortet har samme anvendelse som kontanter, men har også samme risiko for dig.

Gavekortet kan købes hos Bog & idé i Nørrebro Bycenter. Gavekortet kan alene anvendes til betaling i udvalgte butikker i Nørrebro Bycenter, der har tilmeldt sig gavekortordningen.

Du kan benytte dit gavekort i følgende butikker: Bog & idé, BR, Imerco, Invictus Sport, Jack & Jones, Køkken & Hjem, Lady Shoe Company, Matas, Only, Socks&More, Sportmaster, Tøjeksperten, Vero Moda, Vila og Vibholm.

Minimumsbeløb på et gavekort er kr. 100,00 og maksimumsbeløb er kr. 3.750,00. Der kan udstedes flere gavekort op til max. beløbet. Der opkræves et gebyr på kr. 10,00 ved køb af et gavekort.

Gavekort udbydes af:
Centerforeningen i Nørrebro Bycenter, Lygten 2L, 7, 2400 København NV, Cvr. nr.: 18 84 50 32

Gyldighedsperiode
Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato. Ønsker du at få udbetalt eventuelt restbeløb på gavekortet inden kortets udløb, kan dette ske mod et gebyr på 25 kr. Efter gyldighedsperiodens udløb på 3 år er det muligt i op til et år gebyrfrit at få overført eventuelt restbeløb til et nyt gavekort eller at få det udbetalt.

Saldo
Få oplyst saldo på Gavekortet på tlf. 36 45 41 00, via QR-koden på kortet eller på Spar Nords saldotjek her.

Garanti
I henhold til den danske købelov har du 2 års reklamationsret på dit køb. Reklamationsretten gælder fra den dag du køber kortet.

Anvendelse af gavekortet
Dit Nørrebro Bycenter gavekort er det samme som kontante penge, og du anvender gavekortet i stedet for at anvende kontanter i de tilknyttede butikker i Nørrebro Bycenter.

Gavekortet anvendes med pinkode, og er dermed det samme som et almindeligt betalingskort.

Gavekortet kan ikke spærres, hvis du f.eks. taber gavekortet eller det bliver stjålet. Du accepterer derfor, at bære risikoen for misbrug af gavekortet og dermed risikoen for det tab, du kan lide, hvis kortet anvendes af en anden uden din tilladelse. Det samme er selvfølgelig gældende for modtageren, hvis du giver gavekortet væk eller sælger det.

Henvendelse vedrørende spørgsmål/klager
Bog & idé, Lygten 2L, 2400 København NV, E-mail: 3490kontor@bogpost.dk

Ønsker du at klage over en vare/ydelse købt med gavekortet, skal du henvende dig til den butik, hvor du har købt varen.

Hvem står bag kortet?
Elektroniske gavekort via Nørrebro Bycenter udstedes og administreres af SPARXPRES, som er en afdeling af Spar Nord, der er en af Danmarks 10 største banker.