Beauty Care har åbnet butik i Nørrebro Bycenter

  • kvinde får lagt makeup hos beauty care
  • kvinde får lavet negle hos beauty care
  • kvinde får varmestensmassage hos beauty care

Selvforkælelse i afslappet atmosfære

Nørrebro Bycenter vil hermed byde velkommen til vores nyeste butik - Beauty Care. I den nyåbnede skønhedsklinik på Nørrebro kan du i kyndige hænder få en behagelig oplevelse, der er ren selvforkælelse.

Nørrebros nye skønhedsklinik, Beauty Care, tilbyder skønhedsbehandlinger af højeste karat, hvor du bogstaveligt talt kan blive forkælet fra top til tå. I butikkens rare og afslappede atmosfære er det altid dig, der er i fokus, mens det professionelle personale og klinikkens behandlere tager din krop og sjæl under nænsom og kærlig behandling.

Hvad tilbyder Beauty Care?

I skønhedsklinikken kan du bestille en lang række forskellige behandlinger til alle anledninger. Det kan være behandlinger, der fokuserer på skønhed eller på velvære, men som regel er det på en helt naturlig måde begge dele, der bliver kræset om.

Besøg Beauty Care på Nørrebro Bycenter og vælg den kur, der passer på dig. Klinikken tilbyder alt fra hudpleje og ansigtspleje, til kunstige negle, voksbehandlinger og kropsmassage.

Beauty Cares professionelle personale er garant for, at du får Nørrebros bedste pedicure, manicure eller anden skønhedsbehandling. Du kan læse mere om behandlingerne hos Beauty Cares og se skønhedsklinikkens åbningstider her.