Vi er på YouTube!

  • Nørrebro Bycenter er på Youtube_Mathilde står ved en normal butik
Farverig og personlig stil med Mathilde + GIVEAWAY til shopping i Nørrebro Bycenter
Nørrebro = farver og personlighed! Men hvordan finder man sin egen stil? Bliv inspireret til at udtrykke din personlighed med 28-årige Mathilde, der blogger og Instagrammer på MyRainbowFeeling. Vi garanterer dig, at din dag bliver lidt mere farverig efter at have set videoen! Er du klar på at udfordre din egen personlige stil? Fortæl os i kommentarfeltet på YouTube, hvad du ville shoppe i Nørrebro Bycenter for at fremhæve din egen cool personlighed – så finder vi en heldig vinder af vores giveaway: Et gavekort på 500 kr. til shopping i Nørrebro Bycenter*.

Hvad er god stil? Og hvordan finder man sin egen stil? Det fortæller Mathilde, der elsker farver! Faktisk elsker hun farver så meget, at hun har ordsproget ”I eat colors for breakfast and dress with passion”.

Følg Mathilde på Myrainbowfeeling.com og @Myrainbowfeeling.

Nørrebro Bycenter elsker Nørrebro! Derfor hylder vi jer seje Nørrebro’ere og Nordvest’ere, og glæder os til at underholde med spændende interviews og videoer med guides til alt fra boligindretning, gør-det-selv-projekter, mode, skønhed, bøger, sport og fritid.

Vi vil også lave challenges, hvor heldige gæster i centret får en udfordring - hvor meget kan du fx få for 1000 kr. i centrets butikker, hvis du skal holde den perfekte børnefødselsdag, shoppe et outfit til første date eller købe ind til at lave en make-over i din bolig? Vi vil naturligvis også lave give aways på kanalen, så du har mulighed for at vinde nogle af de fede ting fra butikkerne, du ser i videoerne. Vi håber, du vil se med!

Kunne du tænke dig at være med i en video? Skriv en besked til os i indbakken på vores Facebook-side Nørrebro Bycenter, hvis du har en god idé, en god historie at fortælle eller gerne vil være med i fx en challenge.
Find magasinet i Nørrebro Bycenter eller læs det online her.

*Du deltager i vores giveaway ved at lægge en kommentar til videoen her, hvor du fortæller hvad du vil shoppe i centret. Vi trækker en tilfældig vinder blandt alle deltagere. Vinderen får direkte besked om, hvor gavekortet kan afhentes. Vinderen findes 30. april 2017. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Konkurrencen afholdes af Nørrebro Bycenter.

Se flere videoer og abonner på vores Youtube-kanal her.